Hvordan din personlige kredit påvirker dine chancer for at få en virksomhed lån

Din forretningsidé først begynder med en drøm, og derefter udvider til en passion. Passion for at gøre hvad du elsker fører du har brug for finansiel bistand. At have midlerne til at ekspandere på din passion vil bringe håb til dit levebrød. Påvirker dit personlige kredit dine chancer for at få et lån til at starte business af dine drømme? Vi vil undersøge dette spørgsmål.
Alle långivere, især lokale banker, vil gøre en grundig kontrol af dit personlige kredithistorie. Det vil sandsynligvis påvirke dine chancer for at modtage eller at være faldet for en virksomhed lån.
Du kan øge dine chancer for at modtage godkendelse for en virksomhed lån ved at betale meget opmærksom på de følgende personlige kredit faktorer:
• Vise en stabil indtægtskilde. Jobskifte forud for eller ikke at have beskæftigelse vil mindske dine chancer. Långivere skal se stabilitet.
• Kreditkort saldi bør pote eller transporteres på lavt beløb. Aldrig annullere et kreditkort eller ansøge om en ny før for en virksomhed lån.
• Opnå kreditrapporter fra alle kredit-bureauer skal kontrolleres for nøjagtighed. Næsten halvdelen af rapporterne har vist sig for at indeholde fejl.
• Bestemme en håndterbar ned betalingsbeløb. Det kan betyde afvisning eller godkendelse.
Långivere vil være sikker på den person, de udlåner midler til er i stand til at styre personlige finanser, fordi det vil afspejle udgifter vaner i en virksomhed. Altid være ærlig med långivere om dit personlige kredithistorie. Noget du dække op kan betragtes som som svig og vil yderligere dig fra at få den finansielle hjælp du har brug for. Ærlighed om tidligere økonomiske fiaskoer med forklaring er din bedste investering for at få en virksomhed lån. Endelig, før du nærmer dig en långiver vedrørende din virksomhed, finansielle behov skal være arrangeret med centrale dokumenter, en forretningsplan, årsregnskabet og en plan for tilbagebetaling.
For at få en virksomhed lån, skal en virksomhedsejer tænke som en bank. Hvis han eller hun ikke er parat, mest sandsynligt, vil lånet slås. Business lån er noget anderledes end personlige lån; ud over at have en god kreditværdighed, kræver normalt banker og finansielle institutioner virksomhedsejere til at levere en velgennemtænkt forretningsplan. Banker vil være sikker på at ejeren vil tilbagebetale lånet, selvom virksomheden går ind i standard.
Et godt gennemtænkt ud business plan bør indeholde følgende:
• Følgebrev eller Resumé
• Fotografier af virksomheden, hvis muligt
• En beskrivelse af dig, din virksomhed og historien om business, sammen med din baggrund med hensyn til virksomheden.
• Nogen sikkerhedsstillelse eller anlægsaktiver skal erhverves med lånet og deres omkostninger (omfatter vurderinger på fast ejendom og de seneste skat vurderinger).
• Marked eller target publikum, potentielle eller eksisterende kunder; konkurrenter og leverandøroplysninger
• En god markedsføring agte, som bør omfatte reklame og public relations
• Finansielle soliditet af den plan, som omfatter Cash Flow fremskrivninger, forventede tab/resuméer, business kreditrapporter, kopier af alle business selvangivelser, leasingaftaler, kontrakter med kunder mv.
• Business licens, franchiseaftaler (hvis relevant), andre byggekontrakter, partnerskabsaftaler, beskæftigelsesaftaler; miljøvurderinger hvis nødvendigt, og kopier af eventuelle andre finansielle papirarbejde af værdighed
• Oversigt, der viser fordelene ved lånet og kortfattet angivelse, hvordan lånet vil blive tilbagebetalt
Ud over et godt gennemtænkt forretningsplan, en virksomhedsejer vil sandsynligvis finde at de fleste institutioner kræver personlig finansielle oplysninger samt. Være parat til at fremlægge långiver med personlige regnskaber, personlige selvangivelser, en up-to-date kredit rapport, og genoptager eller breve af anbefaling fra tidligere partnere eller indehavere. Det er business ejers ansvar at sikre långiveren, som virksomheden er lille risiko, fordi de er jo i en forretning for fortjeneste så godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.