Erotik Apps Til Singler

Uanset om du leder efter en sexet tilslutning eller en datingapp, er der flere muligheder tilgængelige. Du kan endda finde erotikspil som UnderCovers. Det bedste ved disse erotik-apps er, at de ikke koster mange penge, hvilket gør dem til det perfekte valg for singler på et budget. Her er nogle af de mest populære:

Feeld er en dating app

En dating app, Feeld er et unikt koncept, der letter forskellige former for romantisk tilknytning, herunder seksuel intimitet. Appen giver også tre personer mulighed for at kommunikere med hinanden. Brugere kan vælge mellem mere end 20 forskellige seksuelle orienteringer og kønsudtryk. Feeld hævder, at dens app har mere end 2 millioner registrerede brugere over hele verden, hovedsagelig i USA. Det er lige så populært i lande som Canada, Tyskland og Det Forenede Kongerige. Kunder har bedømt Feeld til 3,5 i App Store og 4,4 i Google Play.

På trods af sit kontroversielle ry har virksomheden overvundet mange forhindringer undervejs. En af de største udfordringer, som Feeld stod over for, var det faktum, at navnet antyder datingpilot.dk/sexdating. Mange andre datingapps, herunder Tinder, har kritiseret Feeld for at tillade par at interagere i et rum beregnet til singler. For at undgå sådanne problemer henvendte grundlæggerne sig til en engelinvestor for at hjælpe dem med at redde Feeld.

Efter en prøveperiode tilbyder Feeld premium-medlemskabsplaner. Premium-medlemskaber giver brugerne mulighed for at se, hvem det sidste aktive medlem er. Andre premium-medlemskabsplaner, som det majestætiske medlemskab, er påkrævet for at gennemse og interagere med andre brugere. Feeld er dog ikke en sexapp – hvis du er interesseret i et seksuelt forhold, er det ikke et godt valg. Hvis du leder efter en datingapp for voksne, er du velkommen til at prøve Feeld!

Hinge er et tilslutningssted

Når du leder efter et tilslutningssted, kan Hinge lyde som det perfekte valg. Det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til kompatible kampe på tværs af sociale medier. Brugere skal besvare 80 prompter for at finde matches baseret på deres likes, interesser og personlighedstræk. Ved at besvare spørgsmålene korrekt øger du din chance for at finde et match hurtigere. Webstedet bruger også en algoritme til at hjælpe dig med at finde kampe hurtigere.

Tilmelding til Hinge kræver mere indsats end de fleste datingapps, men det skyldes, at webstedet er specielt designet til dem, der søger et mere seriøst forhold. Du kan tilmelde dig med en Facebook-konto eller dit mobilnummer. Du skal også angive en gyldig e-mail-adresse og modtage en bekræftelseskode for at bekræfte dit mobilnummer. Hinge kræver, at du besvarer disse spørgsmål, så du kan oprette en profil med flere potentielle matches.

På siden Udforsk kan du gennemse profiler efter potentielle matches baseret på temaer som musik, film og rejser. Du kan også vælge kun at se profiler af bekræftede brugere eller søge efter lidenskaber. Når du har tilmeldt dig appen, vil du være i stand til at opdatere dine lidenskaber. Hvis du finder nogen, der er kompatibel med dine interesser, vil du være i stand til at møde dem og starte et forhold. Hvis du er seriøs med at oprette en forbindelse, vil du gerne være på forhånd om det og kommunikere regelmæssigt.

BeNaughty er en sexapp

For at downloade BeNaughty-appen skal du først registrere dig. Du bliver nødt til at bekræfte din e-mail-adresse og vælge en hemmelig sætning. Du bliver også nødt til at vælge en seksuel orientering og vælge din alder og køn. Når du har truffet disse beslutninger, kan du begynde at udforske de mange muligheder, der er tilgængelige for dig. Du kan derefter tjekke de forskellige videoer og lydklip samt fotos fra andre brugere, der allerede har registreret sig.

Mens BeNaughty primært er rettet mod afslappede datere, har den sine fordele. Dens database indeholder 60% kvinder og 40% mænd, hvilket indikerer, at flere kvinder bruger denne app end mænd. Du kan søge på hjemmesiden for at se, hvem der er online til enhver tid, og hvilke abonnenter der har vist fotos. Du kan også filtrere resultaterne efter alder, afstand og popularitet. Når du har fundet den perfekte dato, skal du være forberedt på at blive belønnet med en god tid.

Du kan vælge at tilmelde dig et en-dags, tre måneders eller seks måneders medlemskab, afhængigt af dine præferencer. Premium-medlemskaber koster $ 0.41 om dagen eller $ 14.99 i tre måneder. Premium-medlemmer kan også få adgang til udvalgte shows og chatrum. Køb af en premium-konto giver dig mulighed for at engagere dig i ubegrænset sex og kommunikation. Kunder rapporterer et hurtigere og mere omfattende kundesupportteam i premiumversionen.

UnderCovers er et erotikspil

UnderCovers er en datingapp med et seksuelt twist. I stedet for at sætte dig i en position, hvor du er for genert eller akavet til at udforske din seksualitet, spiller du et virtuelt sexet spil med andre spillere. Spillet ligner Tinder, men har erotik som hovedfokus. Hver spiller har en seksuel profil, der er bygget over tid. Spillet indeholder 99 forskellige kinks, som du kan spille som. Spillet kan spilles af to personer eller tre.

Lover tilbyder videnskabsbaseret tilgang til seksuelle hikke

Appen lover en videnskabsbaseret tilgang til løsning af seksuelle hikke. Dens terapeutlignende service vil fungere som din personlige sexterapeut og tilbyde guider til din seksuelle udforskning. Denne app lover at hjælpe dig med at slippe af med dine seksuelle hikke, samtidig med at du får mere nydelse og tilfredshed i sengen. Men hvad har Lover egentlig at byde på? Læs videre for at finde ud af det.

Mens membranmuskelspasmer ikke er skadelige for kroppen, er de ubehagelige. Hjemmemedicin mod seksuelle hikke omfatter at holde vejret under sex, stå på hovedet og drikke vand. Nogle kvinder finder ud af, at stimulering af vagusnerven under orgasme kan hjælpe med at reducere forekomsten af hikke. Det har vist sig at reducere hikke hos patienter med uhåndterlige hikke.

Down er et tilslutningssted

Hvis du leder efter en app, der giver dig mulighed for at møde attraktive singler i nærheden, er DOWN det bedste valg. Denne placeringsbaserede sociale netværks- og datingapp giver dig mulighed for at stryge op eller ned på profiler, hvis du er interesseret i seriøs dating, eller stryge til venstre for at passere. Det regner sig selv som et “smart” alternativ til datingapps. Brugere kan vælge at date en fremmed baseret på fælles venner eller fælles interesser, og DOWN gør et fremragende stykke arbejde med at forhindre falske profiler og svindlere.

Downs gratis medlemskab giver dig mulighed for at gennemse 10 profiler om dagen uden behov for reklamer eller betaling. Der er ingen annoncer i appen, og den har et premium udseende og fornemmelse. Det er også nemt at finde en partner til sex i aften med Down. Du bør dog ikke forvente langsigtede relationer fra personer, du møder på disse apps. I stedet leder du efter en afslappet tilslutning eller et engangsstand.

Heldigvis er der nu flere sikre voksentilslutningssteder. Mens du skal være forsigtig med fremmede online, giver mange tilslutningssider og sexapps live video for at hjælpe med at holde dig sikker. Og mens disse platforme stræber efter at gøre sig så sikre som muligt, vil du stadig støde på alle slags personaer. Selvom de måske ikke virker som et farligt sted at finde kærlighed, er de ikke for alle.