Sådan ryddes en afløbsledning

Der er mange afløbsledninger, der fører ind i kloakken eller septiksystemet. Vasken, brusebadet og vandledningerne til køleskabet eller fryseren er alle almindelige afløbsledninger. Kondensafløbet på badeværelsesvaske opsamler vand og dræner det gennem et større rør til hovedkloakledningen. Fælden i badeværelsesvasken forhindrer kloakgasser i at komme ind i dit hjem. Disse gasser kan være et problem for udstyr og klimaanlæg.

En eddikeopløsning blandet med varmt vand kan bruges til at skylle afløbsledningsstop ud. Eddike er en syre med et pH-niveau 2,5. Det kan bruges som et naturligt kemisk middel og rengøringsmiddel. Selvom eddike kan være stærkt ildelugtende, er det effektivt til rengøring af afløbsledninger. Hvis lugten er for stærk, kan du skylle røret med varmt eller hydrogenperoxidvand eller en blanding af begge. Lad opløsningen sidde i mindst 30 minutter for at opløse fedt og andet snavs. For korrekt drift skylles afløbet igen den følgende dag.

En anden måde at rydde et blokeret afløb på er at bruge en slange. En slange er en billig mulighed for at rydde mindre træsko. Disse enheder kan beskrives som snegle. De indsættes i afløbsledningen og snoet gennem tilstopningen. Selvom de ikke vil være i stand til at løse alle problemer, kan slanger hjælpe med at rydde små træsko. Brug dem sparsomt for at forhindre beskadigelse af rør.

Afløbsledningen på dit klimaanlæg kan forårsage en muggen eller muggen lugt. Du kan indånde dampene fra skimmel eller meldug, hvilket kan være farligt for dit helbred. For at hjælpe dig med at rydde det op med eddike. Lugten kan elimineres ved at blande 1/4 kop eddike med 1 kop vand. Det forhindrer opbygning. Du kan rense dine afløb med eddike hver måned.

Problemet med afløbsledningen er muligheden for en sikkerhedskopi af kloakvand. Toiletpapir og spildevand kan ophob sig i ledningerne og forårsage blokeringer. Det er vigtigt at sikre, at afløbsledningen ikke bliver tilstoppet, læs mere her før der opstår en ubehagelig lugt. Du skal straks ringe til en blikkenslager, hvis afløbsledningen bliver blokeret. Det vil være en stor beslutning, du har taget! Du kan bruge resten af din VVS, mens du venter.

Afvikling af jord kan også påvirke afløbsledninger. Ukontrolleret jord kan få afløbsrør eller strukturer til at briste. Installer rørbøjler for at forhindre dette. Sørg for at ansætte en professionel blikkenslager til at reparere dine afløbsledninger. Dette vil hjælpe dig med at spare penge på fremtidige reparationer. Sørg også for, at du har tilstrækkelig uddannelse og erfaring til at håndtere eventuelle VVS-problemer, der måtte opstå.