Find en ven med fordele

Uanset om du har brug for nogle nye venner eller ønsker at skabe nye forbindelser, har du måske hørt om ideen om at date med find bolleven. Selvom det er rigtigt, at denne type forhold er mere afslappet end et traditionelt datingforhold, er der nogle ulemper ved at forfølge et sådant forhold. Læs videre for ulemperne og fordelene ved at date med venner med fordele. Hvis du leder efter en ny ven, er du kommet til det rigtige sted!

Venner med fordele

Når du dater dine venner med fordele, er der nogle regler, du skal huske på for at holde tingene så sjove og så varme som muligt. Venner med fordele har normalt ikke forpligtelser som du gør, men der er stadig et par ting, du skal huske for at holde tingene så dampende som muligt. Knight, Drillinger, Stager og Clover foreslår alle at bede om samtykke, før de engagerer sig i sex. Du bør også sørge for, at du og din ven har aftalt reglerne i forholdet, før du engagerer dig i seksuelle handlinger.

Dating apps

Der er masser af datingapps til rådighed for singler, der leder efter venner med fordele, men hvis du leder efter et mere afslappet og fordomsfrit miljø, kan du prøve netdating med datingeksperten. Blendrs gratis app giver dig mulighed for at oprette en profil med flere fotos og en kort biografi om dig selv. Du kan indstille din profil til “på udkig efter venner” for at tiltrække andre, der deler dine interesser. Den kan downloades fra Google Play.

Sociale mediesider

I modsætning til venner i den virkelige verden kan venner på sociale medier ikke læse dit kropssprog, få øjenkontakt eller endda være fysisk til stede for dit forhold. Det betyder, at du ikke kan stole på, at disse mennesker er dit følelsesmæssige støttenetværk. Når tingene bliver rodede, vil de sandsynligvis forsvinde. Det er karakteren af venskaber i den virkelige verden. Sådan finder du en ven med fordele på sociale mediesider.

Udløbsdato

Hvis du er på finde en ven med fordele, og du tror, du måske er forelsket i din nye fling, kan du blive overrasket over at vide, at disse programmer har en udløbsdato. Ligesom ethvert andet produkt eller enhver anden tjeneste har disse programmer en gyldighedsperiode og en fastsat udløbsdato. Når du når denne udløbsdato, vil din ven stoppe med at være interesseret i dig, og fordelene forbundet med det udløber.

Kommunikation i et fwb-forhold

Når du er i et ven med fordele (FWB) forhold, skal du oprette grundreglerne, før du går for langt. I skal blive enige om, hvor meget I har det godt med at være intime med hinanden, og I skal definere jeres forventninger og grænser. Det kan f.eks. være en god idé at fastsætte en grænse for, hvor mange nætter I kan hænge ud sammen. Du bør også kommunikere dine forventninger til sikkerhed og risikoen for kønssygdomme. Ved at være klar og specifik eliminerer du forvirring, blandede signaler og potentielt akavede situationer i fremtiden.