Budgettering Tips til at spare penge

Holder sig til et budget kan være svært, men med så mange krav til din økonomi skal du være ekstra forsigtig. TV-annoncer konstant bombardere æteren med meddelelser, skal du købe det eller skal der. Normalt, hvis du bare vente en uge eller to, vil trang til at købe det nye gadget passere. Men hvad skal du gøre, hvis du allerede har brugt mere end du har? Følgende er flere virkelige verden ideer, der kan hjælpe dig med at spare reel dollars.
Først og fremmest overveje refinansiering høje rente lån og kreditkort. Naturligvis du ønsker at betale som ringe interesse som muligt, nogle gange ved at shoppe rundt og overføre en balance til en lav-rente kort, du kan spare hundredvis af dollars. Endnu bedre, hvis du kan finde en lavere sats på dit realkreditlån, bliver du spare tusindvis af dollars. Bare sørg for at få din gæld betalt ned så hurtigt som muligt.
For det andet, ændre selvrisiko på din bilforsikring til $500 eller $1.000. Denne ændring kan spare dig op til 40%. Forsikringsselskabet vil tjene penge uanset hvad. Hvis du indsender et krav er de tilbøjelige til at hæve deres priser til at udligne forskellen, så du ender med at betale uanset hvad. Det giver mening at dække den første $500 eller $1.000 dig selv og Nyd en lavere månedlig præmie i mellemtiden.
En anden idé er at trimme nogle små udgifter. For eksempel, hvis du får din klipning hver 6 uger, se hvis du kan gå 7 eller 8 uger i stedet. Dette vil spare dig for udgifter til 1-2 stykker om året. Tjek denne bog fra biblioteket i stedet for at købe den. Prøv at leje en video i stedet for at gå i biografen. Købe en færdiglavet måltid på købmand i stedet for at gå ud at spise. Være kreativ og se hvad lille udgifter du kan trimme vil tilføje til store besparelser over tid.
Andre idéer omfatte klipning Kuponer, tager din frokost sammen, samkørsel (eller walking, cykling eller tager bussen), stoppe med at ryge, og endelig bare selv åbne ikke op for denne butik. Kaste dem ud omgående. Hvis du kigge inde er du bundet til at finde noget du kan lide.
For at sikre, at du ophold på spor med dit budget, er det vigtigt at vide, hvor du står. For at få en idé om, hvordan dit forbrug sammenlignes med en typisk budget og se, hvor dine penge vil hver måned, tage et minut til at bruge den gratis budgettering værktøjer tilgængelige på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.