Hvordan at tage sig af ukrudt

(NC) – deres navne kan være sød og lidt morsomt – Fuglegræs, Krybende charlie, mælkebøtte, crabgrass- men ukrudt kan være en større irritation. Venstre ubehandlet, de spredes hurtigt, kæmper græs til mad, lys og plads. Mange af dem, ligesom crabgrass, har stængler som ligge tæt på jorden, hvilket gør dem svære at skære med en plæneklipper. De spredes og kvæle græs, skaber store grimme pletter på græsplænen, hvor du arbejdede så flittigt at oprette.
Jo sundere din plæne er, jo mere effektivt kan det forhindre overtagelse af ukrudt. Gødskning er en glimrende første skridt. Anvende den rigtige gødning, med den optimale blanding af nitrogen, Kali og fosfat, hjælper fire gange om året Sørg for din plæne er så sunde som muligt. Selv så er ukrudt sikker på at sætte i en udseende. Det er, når en ukrudtsplante og foder eller andet ukrudt kontrol produkt kan hjælpe og en elektriker Næstved.
Der er masser af muligheder for dig at vælge imellem. Nogle er praktiserende, designet til et bredt spektrum af ukrudtsbekæmpelse. Andre er specialister, at bekæmpe specifikke ukrudt som crabgrass. Nogle kombinerer ukrudtsbekæmpelse med græsplæne mad. Andre bare koncentrere sig om at slippe af med ukrudtet. Nogle kræver blanding, andre kommer forblandet.
Når du har fundet det rigtige produkt til din situation, skal du sørge for at anvende det, når ukrudtet er aktivt voksende, ideelt i det sene forår eller tidligt falde. Temperaturen skal være mellem 15 og 25 grader. Hvis det er for varmt eller for tør, ikke gør det, da resultaterne ikke er tilfredsstillende.
Når ukrudt og foderprodukter, er det bedst at sprede dem i morgen hvis det er muligt. “Morgendug hjælper med at sikre, at pesticidet klæber til ukrudt,” konstaterer Derril Linseman, produktchef hos Home Hardware. Sørg for der er en dag med klart vejr i prognosen. Anvende to gange, på samme måde du ville med græsfrø, med halvdelen af den anbefalede sats hver gang i et kryds og tværs mønster. Ikke vand eller slå græsset i flere dage efter ansøgning, og i nogle tilfælde kan du holde børn og kæledyr fra plænen i lang tid også.
Du kan finde flere oplysninger om vedligeholdelse af en smuk græsplæne og haven, og for de produkter, du har brug for www.3tilbudelektrikere.dk/varmepumpe at hjælpe dig gøre det, skal du sørge for at besøge din lokale Home Hardware eller hjem Hardware bygning centrum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.