Du har tænkt på at sælge tjenester

Det er ikke almindeligt kendt, at det er muligt at sælge på eBay, i virkeligheden er der en stor kategori afsættes til det såkaldte “Specialitet tjenesteydelser”. For at give dig en idé om nogle af mulighederne, omfatter nogle af de vigtigste sub-kategorier:

Rådgivning & instruktion

Kunstneriske

Brugerdefinerede tøj og smykker

Auktion tjenester

Grafisk & Logo design

Medier redigering og dobbeltarbejde

Udskrivning

Restaurering og reparation

Web og Computer services

Som du kan se, er der en hel sortiment på tilbud, og huske på, at der er særlige nicher selv inden for hver af disse sub hovedkategorier. For eksempel inden for kategorien “eBay auktion tjenesteydelser” er der flere kategorier såsom vurdering, notering tjenester, pakning og forsendelse, og shopping bistand.

Jeg vil vædde på at du kan yde en service, der falder ind under en af disse kategorier, eller du kender nogen andre hvis tjenester du kunne fremme (og tage en provision).

Jeg vil foreslå, at dine første skridt er at gennemse disse kategorier og se, hvad folk tilbyder. Du vil snart se, hvilke emner er oversvømmet med sælgere prygl hinanden på pris, mens andre vil have huller i markedet venter på at blive besat af dig.

Lad os antage at du har en ven, der sker for at være ekspert på kamera reparation, endnu i lokalområdet hans butik har kæmpet for at finde arbejde nok.

Et hurtigt tjek i kategorien ‘kamera & foto’ reparation og restaurering af afslører kun 6 programoversigter, og kun én sælger synes at være en regelmæssig i denne kategori, og de opladningen, hvad synes at være et anstændigt beløb for tjenesten. Jeg vil sige, at dette repræsenterer en enorm mulighed for andre at komme ind i denne niche og yde en god service.

Det er blot ét eksempel på hvordan du kan tilbyde en tjeneste til et stort publikum, nemt og billigt. Jeg er forbløffet over, at flere sælgere ikke gør dette, er sådan en uudnyttet marked lige nu på eBay.

Fortsætter vi med kamera reparation eksempel, Forestil dig, hvis virksomhedsejeren produceret nogle ‘kamera reparation’ DVD uddannelse guider – enkle instruktioner på nem vedligeholdelsesopgaver fra en ‘insider ekspert’, og derefter tilbudt disse DVDs til salg som en backend produkt.

De ville sælge masser af dem, især fordi kunden havde for nylig oplevet smerten ved at have en brudt kamera! Det er det perfekte tie-in produkt fordi kunden ville uden tvivl vil gøre noget for at forhindre en gentagelse, ved hjælp af forebyggende vedligeholdelse.

Jeg elsker denne forretning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.