Det Simple System For at finde en Killer produkt og fastlægge en Hot Niche!

Det er ikke svært at skabe dine egne produkter. Det tager dog lidt tid at få det gjort, skabe et salgsbrev til det, arbejde på stedet, teste det ud, osv.
Da du kan være kort på tid (og penge), er en metode kan du bruge at starte ved at kigge for eksisterende produkter, som du kunne erhverve Videresælge rettigheder til eller blive en affiliate af.
Du kan gå til www.clickbank.com og gennemse deres markedsplads for et produkt, du kan partner med. Jeg kan godt lide clickbank, fordi de automatisk (og straks) overføre din provision til din konto. Du behøver ikke at afhænge af product Owneren tidsplan til at modtage rettidig provisioner. Og du kan blive en affiliate af alle deres produkter uden beregning.
Du kan også gå til www.google.com (eller selv Yahoo) og Søg efter websteder, der sælger opskrifter, opskrift bøger, kogebøger, osv. og kigge efter steder du kan partner med. Det ville være til din fordel at arbejde med websteder/produkter, der tilbyder en generøs Kommissionen (mindst 50%.)
Tip: Som du kig gennem disse sider, være opmærksom på hvordan professionelle websteder ser, hvordan overbevisende salg brev er, og også hvor hurtigt efter salget de sende provisioner. Hvis du personligt føler sig godt om stedet, se nogle store begejstring, og føler at du ønsker at gøre forretninger med dette selskab, har du sikkert fundet en god forretning at affiliate med.
(Lad mig også påpeger her, at hvis du har nogle erfaringer med at skabe dine egne produkter, er du velkommen til at gøre dette. Det behøver ikke at indeholde 100 sider. Det kan være kun et par sider, så længe du giver solid, værdifulde oplysninger.)
At finde din Niche
Når de forsøger at finde ud af hvilken niche at gå efter, er de spørgsmål, du skal spørge dig selv…
Hvad jeg elsker at gøre mest? Hvad er jeg mest brænder i livet?
Hvilke fag har jeg stærke følelsesmæssige følelse over?
Hvad er jeg naturligvis godt på eller har et instinkt for? (Forudsat det er noget du nyder at gøre!)
Hvis jeg skulle vågne op om morgenen og vælger at gøre én ting, hvad ville der være?
Hvad ville udtrykke min kreative hensigt og bringe bedste frem i mig mens du gør det?
Hvordan kan jeg gavne mig selv og andre, hvis jeg skulle give udtryk for min kreative hensigt?
For nogle er kan svarene komme meget nemt. Og nogle af os, det kan kræve lidt selvransagelse og selverkendelse at komme dertil.
Hvis du har svært ved at finde svarene, bare få dit sind kommer i den generelle retning af grundede på ovennævnte spørgsmål, især før du går i seng om natten (og indtil du falder i søvn.) Kraften i fokus er sådan, at det vil få dit sind arbejder i baggrunden (mens du sover) for at bringe svar til dig.
For nu, kan du blot starte med at spørge…
“Hvad er min foretrukne fritidsinteresser, interesser, aktiviteter mv.”
Eller…
“Hvad er nogle ting jeg ikke kender endnu, men har et brændende ønske om at lære mere om?”
Start en liste og tilføje alle dine favoritter til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.