Pro-Fit Endura HM

Alle modeller har HSCO M35 pilot bor 6 x 75 mm med i pakken. Størelser: 15x25 - 60x25 mm.

Pris fra
806,25  m/Moms
( 645,00  u/Moms )
3.845,00  m/Moms
( 3.076,00  u/Moms )
221,25  m/Moms
( 177,00  u/Moms )
257,50  m/Moms
( 206,00  u/Moms )

Unikke fordele

Endura viser sin styrke når den anvendes med akku maskine. Endura kan også anvendes med en traditionel magnetboremaskine.Boring med kernebor er hurtigt og mere effektivt end boring med almindelige spiralbor. Trykket per tand er væsentlig reduceret, hvilket kræver langt mindre energi og forbedrer produktiviteten og økonomien.

Endura er fremstillet som en enhed med skaft og krone i en enhed og har et løst centerbor. Tænderne er fremstillet i hårdt karbid hårdmetal stål og er slebet på en helt unik måde.

Hver tand har to skæreflader, tændernes skæreflader sidder forskudt for hver anden tand. Det giver 4 skæreflader på hulsaven. Hvilket, uanset materiale, øger standtiden og giver en hurtigere gennem-boring end andre bor på markedet. Grundet tandopsætningen støjer hulsaven mindre i forhold til traditionelle hulsave.

Tændernes geometri knækker automatisk spånen og et skråt slebet spor mellem hver tand leder spånen hurtigt væk. Det giver mindre varmeudvikling og langt mindre støj end lignende bor på markedet.

Anvend skæreolie eller pasta det forlænger levetid og forkorter arbejdstiden. Tænderne kan slibes.

Endura kerneboret skærer/fræser en ring i materialet, når materialet er gennemskåret vil denne ring nemt fjernes da skærene på Endura sikrer at materialet går helt fri af koppens sider.