EL-maskiner

Würth EL-maskiner

Er du på udkig efter et stort udvalg af markedets mest solide og slidstærke EL-maskiner indenfor industri og produktion? Würth EL-maskiner er blandt markedets bedste. Hos Pro-tools forhandler vi alle de populære elektriske maskiner herunder bore- og mejselhamre, skruemaskiner, høvle, fræsemaskiner, skæremaskiner, kompressorer, save, skæreværktøj samt alverdens tilbehør.

Om du er gør-det-selv person eller professionel håndværker så er vores EL maskiner til dig som vælger kvalitet frem for kvantitet. Pro-tools samarbejder udelukkende med leverandører fra den absolute elite. Ved at handle dine elektriske maskiner hos os, sikrer du dig markedets bedste garanti for en robust, slidstærk og innovativ elmaskine

Würth er en producent for dig, der gerne vil have, at kvaliteten og funktionaliteten er 100 % i orden. Würth er en verdensførende producent indenfor værktøj og maskiner, der er perfekt til både gør-det-selv manden og den meget erfarne håndværker, der går op i hver en detalje i byggeprojektet.